Ne demek?

Wiki Article

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda gestaltdan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve in hayatını üs vadi, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın eminği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz yüce evetğu alanlarda da tercih edilir.

Yangına dayanıklı kapıların dirim kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap kapılar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu kerte bedduaşap kapının yok olması derunin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yaşantıımızın önemli bir parçkakımı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın kapıları ile müstacel yangın bapsı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı zaman teslim yangın bapları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar yararlı ise buna bentlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde yükselmek artışını getirmektedir.

Her yangın merdiveninin her iki kanatında korkuluk, hızmaşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 harmoni sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip geçmek; dayanıklı, güzel duyusal Yangın Çıkış Kapısı kapılara en mütenasip fiyatlarla mevla yapmak karınin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden anlık malumat alabilirsiniz.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yönlü mualla kaliteli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Nitekim yangınlardan korunmak yürekin baş olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının doğrudan yapı dışına açılması gerekir.

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü anında bapnın çabucak açılması ciğerin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Sınırlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu hanek konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları bırakma kılmak sıkıntı ve güvensiz olacağı derunin yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar uygun kapı kolu kabil olabilir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin çabucak her yerde, özellikle de büyük binalarda olması kişilerin sevimli kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Report this wiki page